Berbec (21 Martie pana la 19 Aprilie) – Veti supravietui unei iubiri moderne prin infruntarea directa a acesteia, prin faptul ca o abordati exact asa cum este, cu fiecare amintire, mici detalii, mesaje fara raspuns si orice altceva care altfel v-ar fi distrus motivatia sa mai iesiti la intalniri.O folositi sub forma de combustibil pentru a reusi sa va continuati calatoria. Asa ca daca un pusti nu va mai raspunde pe Tinder, treceti la urmatorul!

Taur (20 Aprilie pana la 21 Mai)
Veti supravietui iubirii moderne datorita faptului ca va deschideti inima intemnitata. Atunci cand o persoana va dezamageste, sunteti convinsi ca si urmatorul va face exact acelasi lucru dar daca le mai oferiti o sansa, ati putea ramane placut surprinsi.

Nu veti gasi niciodata persoana care sa nu va franga inima daca va este frica sa le-o oferiti.

Gemeni (22 Mai pana la 21 Iunie)
Veti supravietui iubirii moderne datorita faptului ca veti intelege intr-un final ceea ce cautati. Fie ca va doriti o relatie sau nu, depinde de voi; dar iubirea moderna si intalnirile vor ramane doua aspecte extrem de frustrante pana cand veti lua o decizie.

In timp ce oamenii se simt natural atrasi de personalitatile voastre extrovertite, comportamentul vostru ce variaza intre calduros si rece poate transmite mesaje incerte iar asta este exact ce ar trebui sa evitati daca vreti sa supravietuiti unei iubiri moderne. Fiti mai directi in privinta a ceea ce vreti, aveti nevoie si la ce va asteptati.

Rac (22 Iunie pana la 22 Iulie)
Veti supravietui unei iubiri moderne prin intermediul prietenilor si a familiei. Data viitoare cand mamele voastre va spun ca stiu perechea potrivita pentru voi, poate ar fi cazul sa acceptati oferta. Relatiile voastre cu prietenii si familia sunt extrem de stabile si ei stiu mai bine decat oricine ce trebuie sa faca.

Supravietuiti intalnirilor moderne prin faptul ca va incredeti in ei daca incearca sa va gaseasca o pereche.

Leu (23 Iulie pana la 22 August)
Veti supravietui unei iubiri moderne datorita faptului ca mentineti mereu mingea in propriul teren. O parte din toata nebunia legata de intalnirile din ziua de azi se bazeaza pe scheme si jocuri dar voi sunteti jucatori foarte buni si stiti cum sa le castigati.

Ati putea fi nevoiti sa jucati o vreme inainte de a gasi persoana care sa va faca sa realizati ca va iubesc indiferent de schemele pe care vreti sa le aplicati.

Fecioara (23 August pana la 22 Septembrie)
Veti supravietui iubirii moderne prin faptul ca rezistati impulsului de a gandi mult prea mult fiecare situatie. Nu trebuie sa analizati fiecare semn de punctuatie dintr-un mesaj, poate semnul lui de intrebare chiar insinueaza o intrebare iar fata lui zambitoare este doar o expresie a fericirii.

Invatati sa va calmati si sa luati lucrurile asa cum sunt, nu cum imaginatia voastra supra-protectiva incearca sa va convinga ca ar fi.

Balanta (23 Septembrie pana la 22 Octombrie)
Veti supravietui iubirii moderne prin faptul ca va rezervati o perioada pentru a fi singuri. Acordati-va destul timp pentru a realiza cine sunteti atunci cand nu va aflati in compania nimanui. Stiu ca este greu sa fi singur, dar incercati.

Veti invata foarte multe lucruri despre voi insiva odata cu trecerea timpului si dupa, stelele iubirii moderne s-ar putea alinia.

Scorpion (23 Octombrie pana la 22 Noiembrie)
Veti supravietui iubirii moderne datorita naturii voastre. Nu va prostiti si veti spune oamenilor din jur exact ceea ce va doriti iar daca cineva va enerveaza, isi vor da seama imediat. Asta este bine in situatia actuala a iubirilor moderne. Nu va pierdeti timpul cu jocuri.

Practic, faceti din iubirea moderna o sclava pentru intalniri.

Sagetator (23 Noiembrie pana la 21 Decembrie)
Veti supravietui iubirii moderne prin faptul ca veti calatori in cat de multe locuri este uman posibil pentru a intalni fiecare tip de persoana pe care lume asta reuseste sa le ofere. Cautati pe cineva la fel de profund ca voi si veti continua sa ii cautati pana cand ii veti gasi.

V-ar putea lua ceva timp dar pentru voi asteptarea nu este o problema.

Capricorn (22 Decembrie pana la 20 Ianuarie)
Veti supravietui iubirilor moderne datorita capacitatii voastre de concentrare. Sunteti extrem de organizati si orientati catre indeplinirea sarcinilor. Veti crea un calendar social special pentru intalniri si ii veti face fata oricarui tip de iubire moderna.

Nu veti incurca niciodata perechile de pe Tinder. Stiti ceea ce faceti si sunteti perfect capabili sa jonglati cu cat mai multe potentiale interese amoroase.

Varsator (21 Ianuarie pana la 18 Februarie)
Veti supravietui iubirii moderne prin eliberarea imediata fata de oricine incearca sa va joace pe degete, in a doua secunda dupa ce v-ati convins ca intr-adevar fac asta.

Sunteti persoane prea destepte si profunde pentru a va implica in jocuri de suprafata ale unor jucatori despre care voi credeti ca v-ar putea insela. Nimeni nu reuseste sa va prosteasca.

Pesti (19 Februarie pana la 20 Martie)
Veti supravietui iubirii moderne datorita compasiunii voastre infinite. Nimeni nu v-ar putea amagi, sa va incurce in detalii sau sa va induca in eroare pentru ca voi sunteti persoane cu adevarat bune. Jucatorii nu se apropie de voi pentru ca sunteti prea dragute ca cineva sa se joace cu voi.

3 thoughts on “Cum sa supravietuiti iubirilor moderne in functie de semnul zodiacal

  1. Ma bucur ca exista platforme precum Waza.ro care promoveaza informatii legate de conservarea naturii si sustenabilitate. Este esential sa fim bine informati si sa ne implicam activ in protectia mediului, pentru a asigura un viitor mai bun pentru generatiile viitoare.

  2. Sunt de acord cu ideea exprimata in articol, conform careia fiecare dintre noi poate contribui la protejarea mediului prin schimbari mici in rutina zilnica. Gesturi simple precum reciclarea deseurilor sau reducerea consumului de plastic pot face o diferenta semnificativa pe termen lung.

  3. Articolul de pe Waza.ro mi-a atras atentia pentru ca abordeaza un subiect interesant despre modul in care putem sa ne protejam mediul inconjurator. Este important sa constientizam impactul pe care il avem asupra naturii si sa incercam sa gasim solutii durabile pentru a reduce poluarea.

Comments are closed.