Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/r88428eman/public_html/waza.ro/wp-content/themes/chromenews/functions.php on line 451

Designerii de interior sunt de parere ca in orice incapere este imperativ necesar sa existe un punct de atractie care sa uimeasca musafirii si de la care sa plece intreaga idee de decor a camerei.


Elementele de decor, fie ele de dimensiuni mari sau mici, sunt extrem de importante in amenajarea unei incaperi astfel incat sa oferi o nota de personalitate si dinamism sin functie de stilul ales.

Mai jos vei regasi cateva dintre punctele centrale ale unui living.

Canapeaua

Intodeauna canapeaua va fi piesa de baza cand vine vorba de decor intr-un living. Fii atent la dimensiunea, forma si materialul din care este confectionat si te vei bucura de ea o buna perioada de timp.

Alege intotdeauna o canapea aparte, care va atrage privirile musafirilor. Daca optezi pentru o culoare neutra ofera-i o pata de culoare prin perne decorative multicolore si o cuvertura vesela.

Fotoliul de accent

Fotoliul este unul dintre cele mai apreciate obiecte de mobilier. Daca vrei sa iesi in evidenta cu o astfel de piesa de decor, alege o culoare indrazneata, care realizeaza un contrast puternic alaturi de nuantele principale din incapere (de exemplu, un fotoliu roz-piersica intr-un decor predominant gri).

Fereastra cu priveliste deosebita

O fereastra poate deveni usor un element special de atractie. Daca ai o priveliste deosebita din sufrageria casei tale, asigura-te ca aceasta va fi vazuta in fiecare zi.

Incadreaza fereastra cu draperii spectaculoase si amenajeaza spatiul din fata ferestrei in asa fel incat doritorii sa se poata bucura de priveliste asezati cat mai confortabil.

Semineul

In cazul in care ai un semineu in living, acesta nu va fi doar elementul de atractie al incaperii, ci inima intregii case. Amenajeaza o zona de sedere in fata semineului, delimiteaz-o cu ajutorul unui covor si vei crea un decor cald si primitor.

Televizorul

Probabil nu te-ai fi gandit ca televizorul ar putea deveni un punct de atractie in living. Nu este insa atat de simplu. Trebuie sa il amplasezi corespunzator si sa ii oferi toata atentia ta.

Mai exact, daca te hotarasti sa definesti ca punct de atractie televizorul, ai grija sa asezi in fata lui canapeaua si fotoliile, la o distanta care sa permita vizionarea programelor fara sa oboseasca ochii, pentru a crea o zona de relaxare.

Un perete accent

Cum scoti un living din monotonie? O solutie nu foarte costisitoare si o optiune populara o reprezinta amenajarea unui perete de accent. Vopseste peretele intr-o alta culoare decat cea predominanta in intrega camera sau incearca sa aplici pe perete stickere decorative.

Oglinda din sufragerie

O oglinda decorativa plasata la nivelul ochilor si evidentiata cu ajutorul unor corpuri deosebite de iluminat va atrage atentia oricui.

Un altfel de element decorativ va da o nota de eleganta, stil si stralucire oricarei incaperi, mai ales daca aceasta este una de dimensiuni mici.

O etapa foarte importanta in amenajarea unei incaperi o reprezinta alegerea punctului central, elementul de baza care va atrage toate privirile si in jurul caruia se va invarti intreaga amenajare a camerei.

Acorda toata atentia necesara acestui aspect si nu te teme in a-ti lasa imaginatia sa zboare. Defineste-l usor cu ajutorul unor corpuri de iluminat sau covoare.

{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Cum sa iti faci camera de zi mai atractiva prin mici trucuri

  1. Este ingrijorator faptul ca schimbarile climatice afecteaza atat animalele terestre, cat si cele marine. Studiile prezentate arata clar nevoia de actiune imediata pentru a salva ecosistemele fragile si vietatile care depind de ele.

  2. Interesant este faptul ca articolul mentioneaza rolul gradinilor zoologice in conservarea speciilor amenintate. Acestea pot juca un rol esential in educarea publicului si in programele de reproducere in captivitate pentru a salva speciile pe cale de disparitie.

  3. Sunt de acord cu autorul ca schimbarile climatice pot duce la disparitia unor specii importante. Trebuie sa fim responsabili si sa actionam acum pentru a preveni acest lucru. Guvernele si societatea trebuie sa colaboreze pentru a implementa masuri de protectie a ecosistemelor fragile.

  4. Articolul prezinta o perspectiva interesanta asupra impactului schimbarilor climatice asupra biodiversitatii. Este important sa constientizam consecintele actiunilor noastre asupra mediului si sa luam masuri pentru a proteja animalele si plantele care sunt in pericol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *