Trucuri decorative cu perne si cuverturi pentru locuinta ta

Indiferent de camera sau stilul abordat, exista cateva elemente de decor accesibile ce ii pot schimba instant aspectul.

In general, majoritatea persoanelor, atunci cand vine vorba de a decora o camera folosindu-se de elementele simple cum sunt pernele sau cuverturile, tind sa fie sceptice, dar nu este cazul, deoarece tot ce este simplu si de multe ori neinsemnat, e tot ceea ce ofera un aspect diferit unei incaperi.

Pernele si cuverturile pot fi folosite in orice incapere, nu doar ca elemente decorative, ele fiind foarte practice si functionale atunci cand sezonul rece si-a facut aparitia si vrei sa te uiti la un film, iar pentru a te relaxa si a putea sta confortabil, cu siguranta iti vor fi de folos.

Pentru a schimba designul unei incaperi din casa ta, nu ezita sa achizitionezi cateva perne si o cuvertura care sa fie confectionate din materiale de calitate, modele sau culori diferite, si vei reusi sa redai camerei tale un ambient elegant, relaxant si confortabil.

In randurile de mai jos, vei gasi idei si trucuri pentru a putea folosi pernele si cuverturile ca elemente decorative in locuinta ta.

Schimba texturile de la un sezon la altul

Daca iti doresti sa schimbi aspectul unei incaperi, dar nu dispui de sumele necesare pentru a schimba mobilierul, poti apela la schimbarea tesaturilor de la un sezon la altul. In timpul verii, poti folosi materiale textile vaporoase si usoare, in culori deschise, care sa fie in armonie cu restul decorului.

Odata cu venirea anotimpului rece, poti opta pentru materiale grele, pufoase si catifelate, in culori mai inchise. In acest sens, camerele pot fi decorate cu paturi si perne decorative din imitatie de blana sau catifea sau cu lenjerii de pat flausate si covoare pufoase.

Toate aceste obiecte decorative au rolul de a-ti transforma locuinta intr-un spatiul confortabil si calduros, in care abia astepti sa-ti petreci timpul in sezonul rece.

Nu ezita sa folosesti mai multe straturi

Citeste continuarea aici: Trucuri decorative cu perne si cuverturi pentru locuinta ta

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare