Slabeste sanatos cu bauturile din iarba de grau Amazing Grass!

Cu siguranta nu reusiti sa asigurati intr-o zi toate vitaminele necesare unui organism puternic si echilibrat. Iar un organism sanatos isi pune amprenta pe toate aspectele vietii! Cunoastem cu totii importanta fructelor si legumelor in alimentatie, dar cati dintre noi consumam aceste minunate daruri ale naturii in cantitatea necesara?
Pentru a completa deficitul de nutrienti avem nevoie de remedii naturale, produse care readuc energia pierduta, ne intaresc sistemul imunitar, ne ajuta sa ne mentinem greutatea, ne detoxifica si ne vitalizeaza organismul. In ajutorul nostru vine Amazing Grass: un superaliment 100% organic sub forma de pudra, de cea mai buna calitate, plin de vitamine!

Ce este si cum ne ajuta Amazing Grass?

Amazing Grass este o bautura cu adevarat uimitoare datorita ingredientelor sale organice: iarba de grau, iarba de orz, lucerna, spirulina, spanac, broccoli, chlorella! Amazing Grass NU este o pudra proteica (de fapt, o portie contine doar 25-30 calorii), ci este un supliment raw (crud) de vitamine, ce aduce un plus de nutrienti unei diete de slabit sau uneia scazuta in fructe si legume proaspete.

Deshidratarea ingredientelor se realizeaza la o temperatura foarte scazuta, care permite ca antioxidantii si fitonutrientii sa ramana intacti. In plus, in bauturile Amazing Grass nu au fost adaugati indulcitori!

Fiecare portie de Amazing Grass contine:
– Vitamine, superalimente verzi: iarba organica de grau, iarba organica de orz, lucerna organica, spirulina organica, spanac organic, chlorella organica (alga care contribuie la detoxifierea organismului), broccoli organic;
– Mix de antioxidanti: fructe organice de acai, maca organica, morcov organic, sfecla organica, zmeura, maces organic, ananas organic, fructe organice de goji, ceai verde, cirese acerola;
– Ameste de fibre: pudra organica din seminte de in, fibre din pectina de mere;

Citeste continuarea articolului aici: Slabeste sanatos cu bauturile din iarba de grau Amazing Grass!

Subiecte interesante

Aricole similare