Sfaturi si idei pentru alegerea banchetei de la capatul patului

Atunci cand un dormitor are suficient spatiu la marginea patului, nimic nu este mai bun decat instalarea unei banchete potrivite.

Numele sau ofera deja o idee destul de exacta a functiei sale: “Bancheta” este o piesa de mobilier de dimensiuni si forme variabile care, in cele mai multe cazuri, este plasata in prelungirea patului. Bancuta de la picioarele patului, un element adesea neglijat in proiectele de decorare, poate da dormitorului o nota definitiva si caracteristica.

Eleganta si practica in acelasi timp, bancheta va completa ambianta camerei si iti va oferi un nou spatiu de depozitare. Dar cum sa faci cea mai buna alegere dintre toate banchetele, bancile, cuferele si alte tipuri de mobilier oferite? Functia sa principala este de obicei decorativa, si sunt multi cumparatori care acorda prioritate armoniei sale cu restul mobilierului si cu patul, dar acest lucru nu inseamna ca nu poate avea si o dimensiune practica.

Cu urmatoarele sfaturi si idei poti decora spatiul de la marginea patului din dormitor asa cum vei dori si vei putea crea un mic loc de odihna cu adevarat placut si confortabil.

Alege o bancheta care contrasteaza cu patul

Chiar daca in mod normal ai opta pentru alegerea banchetei doar dupa ce patul este deja amplasat, aceasta nu este o regula clara, de la care nu te poti abate. Specialistii in design interior iti sugereaza sa alegi o bancheta al carei material contrasteaza cu ramele patului din dormitor sau invers.

Astfel, daca tablia patului este tapitata, nu inseamna ca trebuie sa alegi neaparat o bancheta tapitata. Indreapta-te, in schimb, catre alegerea unei banchete din metal sau din lemn, care va arata minunat la capatul patului. Cu putina atentie poti gasi mobila de dormitor cu ajutorul careia poti amenaja incaperea in functie de stilul dorit, pentru un confort maxim.

Nu opta pentru banchete mari, care blocheaza spatiul

Citeste continuarea aici: Sfaturi si idei pentru alegerea banchetei de la capatul patului

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare