Sfaturi pentru amenajarea unui living mare

Este important sa ne amintim ca fiecare zona care alcatuieste o locuinta a fost construita cu o functie, iar camera de zi nu face exceptie.


In acest cadru, se afirma ca livingurile sunt locuri de socializare, de petrecere a timpului liber si de activitati recreative.

Prin urmare, tot ceea ce contine ar trebui sa faciliteze desfasurarea tuturor acestor activitati, atat armonios, cat si confortabil.

Desi poate parea ca a avea un living mare este o binecuvantare cu mii de posibilitati decorative, adevarul este ca nu este atat de simplu sa ii dai stil, dar si echilibru si ordine.

De cele mai multe ori, avand o camera de zi mare, ne dedicam umplerii acesteia cu lucruri si, incetul cu incetul, acumulam mobilier si obiecte inutile din cauza “fricii de gol”.

Dar, cu o distributie adecvata si o selectie atenta a mobilierului si a accesoriilor decorative, vei obtine un spatiu armonios, cald si luminos.

Stabileste locul fiecarui obiect de mobilier

Daca ai optat pentru un semineu, poti incepe de acolo. Dupa modelul clasic, canapelele si masuta de cafea vin pozitionate in fata acestuia, pentru a te putea bucura de caldura focului in noptile friguroase.

Este important sa stii dinainte cum vrei sa pozitionezi mobilierul, in special daca acesta include o vitrina sau o comoda pentru televizor.

Tine cont si de lumina naturala atunci cand faci acest lucru pentru a putea crea o atmosfera placuta in toate momentele zilei.

In functie de pozitionarea canapelei, vei putea pune in evidenta privelistea de afara sau vei indrepta atentia catre televizor sau semineu.

Nu face exces de decoratiuni

Chiar daca dispui de un spatiu extins pentru livingul tau, este important sa nu il supraaglomerezi facand exces de decoratiuni.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru amenajarea unui living mare

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare