Protectie si vitalitate pentru parul scaldat in soare

In soarele verii niciuna dintre noi nu ramane indiferenta tentatiei de a petrecere ore intregi la malul marii sau la piscina. Te-ai gandit insa ca pentru parul tau poate fi o aventura periculoasa?
In anotimpul cald, primul lucru la care ne gandim este sa ne protejam pielea, dar neglijam parul. Razele ultraviolete, vantul, sarea si clorul din apa pot avea ca rezultat varfuri despicate, par uscat, fragil, care se rupe usor si nu se aranjeaza, culoare neuniforma.

Asadar, daca te numeri printre persoanele care nu vor sa renunte sub nicio forma la lungimea podoabei capilare este bine sa ii acorzi atentie la timp. Tu cum iti protejezi parul expus la soare?

Ingrijire de top pentru parul uscat si deteriorat

Parul ars de soare poate fi regenerat si reparat cu tratamente si masti naturale, cu ingrediente pure din fructe, legume, unturi si uleiuri vegetale, care au rolul de a hrani firul de par si de a-i reda structura sanatoasa. Sunt perfecte dupa expunerea la soare, atunci cand parul are nevoie mai mult ca oricand de ingrijire dupa lungile sedinte de soare si baie.

O buna hidratare este esentiala pentru un par frumos! Chiar si atunci cand nu lenevesti la plaja, ci doar te bucuri de o plimbare in plin soare, parul se deshidrateaza si are nevoie de protectie suplimentara.

Pentru ca firul de par sa nu se decoloreze sau sa devina tern si fara viata, iti recomandam sa folosesti balsamuri si masti naturale care ajuta la retinerea si sigilarea umiditatii necesare unui par sanatos.

Citeste continuarea articolului aici: Protectie si vitalitate pentru parul scaldat in soare

Subiecte interesante

Aricole similare