Produsele Weleda, in armonie cu omul si natura

A-ti pastra armonia inseamna sa te ingrijesti in mod constient de bunastarea trupului si a sufletului tau. Viziunea Weleda despre ingrijire este mai mult decat wellness. Ea cuprinde starea generala de bine, sanatatea omului si sustine echilibrul individual dintre trup, suflet si spirit.
Orientata catre viitor, dar cu multi ani de experienta in spate, moderna, pastrandu-si insa traditia antropozofica – pe scurt Weleda. Weleda si-a inceput activitatea in anul 1921, ca laborator farmaceutic avand propriile culturi de plante medicinale. In prezent este principalul producator de remedii naturale si produse complete de ingrijire a corpului din lume! Sarcina companiei: pastrarea, intarirea si redobandirea sanatatii omului.

Propriile culturi de plante medicinale constituie inima Weleda. Pe cele 20 hectare sunt cultivate mai mult de 200 de specii diferite de plante, despre care am putea spune ca de pe camp ajung direct in cutie. Plantele medicinale din gradinile proprii sunt cultivate dupa principiile agriculturii biodinamice. Produsele Weleda sustin utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei.

Numele Weleda reprezinta ingrijirea completa a corpului de inalta calitate. In cele peste 90 de produse se ascund mai bine de 90 ani de experienta in producerea cosmeticelor naturale. Produsele Weleda pentru ingrijirea pielii poarta insemnul calitatii BDIH, cosmetice naturale certificate. Se evita in mod constient utilizarea substantelor sintetice pentru culoare si parfum, parfumul produselor provenind exclusiv din uleiuri eterice naturale. De asemenea, nu se utilizeaza nici un fel de conservanti sintetici sau identic-naturali, iar emulgatori si tensidele utilizate sunt exclusiv pe baza de plante.

Weleda – o piele sanatoasa este o piele frumoasa

Citeste continuarea articolului aici: Produsele Weleda, in armonie cu omul si natura

Subiecte interesante

Aricole similare