Poti scapa de grasimea abdominala cu ajutorul acestui shake simplu!

Am scris acest articol pentru a-ti sugera o optiune sanatoasa si eficienta in cazul in care vrei sa treci la dieta. Solutia propusa este foarte benefica deoarece nu contine multe calorii. Vorbesc despre un shake format din 4 ingrediente fantastice, proaspete. Tot ce trebuie sa faci este sa iei cativa castraveti, ghimbir, menta si lamaie.

Grasimea abdominala va disparea imediat. Inainte de a-ti prezenta reteta, trebuie sa stii totul despre beneficiile pentru sanatate pe care le confera.

Lamaia

Lamaia contine foarte multe vitamine, in special un procent ridicat de vitamina C, iar acest lucru se aplica la majoritatea fructelor citrice. Lamaia mai contine si vitaminele B si B1.

In plus, ofera minerale importante precum potasiu, magneziu si calciu. Acestea sunt foarte bune pentru functionarea optima a corpului.

Lamaia confera urmatoarele beneficii:
• Ajuta la vindecarea leziunilor
• Controleaza nivelul de zahar din sange
• Distruge calculii renali
• Intareste sistemul imunitar
• Este bactericida
• Incurajeaza eliminarea toxinelor daunatoare
• Intareste tonicitatea corpului

Lamaia este foarte importanta pentru medicina organica datorita faptului ca poate participa la tratarea racelilor, pneumoniei, bronsitei, dificultatilor de respiratie, gripa si multe altele.

Ghimbirul

Datorita gustului sau specific, ghimbirul, precum multe alte mirodenii, este utilizat pentru condimentare. Insa, in medicina chinezeasca este folosit sub forma de ingredient principal in tratamentele destinate mai multor tipuri de boli.

Mai mult, este un tip de aliment cu calitati antiinflamatoare superioare. Contine vitamine, minerale, uleiuri importante, aminoacizi si antioxidanti.

Citeste continuarea articolului aici: Poti scapa de grasimea abdominala cu ajutorul acestui shake simplu!

Subiecte interesante

Aricole similare