Pilote de iarna pentru confortul tau

Cand este cu adevarat frig si inconfortabil afara, nu exista cu nimic mai bun decat sa te bagi intr-un pat cald sub pilote de iarna.

Cat de confortabil si cald este sub pilota, depinde in mare masura de produsul pe care il alegi. Poti obtine un climat ideal de dormit, cu pilote de iarna speciale, care se caracterizeaza prin proprietati speciale de confort.

Datorita efectului de incalzire semnificativ mai mare, care este de dorit si necesar in timpul iernii, greutatea pilotelor de iarna este de obicei mai mare decat cea a pilotelor pentru anotimpul cald.

Cu toate acestea, deoarece sunt realizate cu umpluturi de inalta calitate si materialele naturale, greutatea lor este usoara si confortabila.
Pilotele duo sunt doua pilote individuale, de diferite grasimi, matlasate si care se impreuneaza la margine si astfel, se conecteaza pentru a forma o pilota dubla.

Datorita pernei de aer dintre cele doua elemente individuale inseparabile, aceasta pilita are un nivel deosebit de ridicat de izolatie termica. Este excelenta pentru persoanele cu o cerinta de caldura foarte mare.

Modelele de pilote de iarna mono sunt oarecum mai groase, si datorita greutatii lor mari de umplere, ating cea mai mare putere de umplere posibila. Volumul ridicat al pilotei si materialul de umplutura izolant creeaza un mediu de somn placut si cald.

Este recomandata persoanelor cu o cerere de caldura medie pana la mare.

Pilote de iarna ieftine

Citeste continuarea aici: Pilote de iarna pentru confortul tau

{{clean2}}

Subiecte interesante

Aricole similare