Lego Star Wars: ce set sa alegi pentru a oferi copilului tau (sau tie) o experienta de neuitat?

George Lucas, care a creat seria culta de filme „Razboiul stelelor”, probabil nu a prevazut ca povestea luptei dintre cavalerii Jedi si Sith va deveni un fenomen. De ani de zile, generatiile succesive urmaresc saga stelara.

Rafturile magazinelor sunt pline de jucarii inspirate de „Razboiul Stelelor”, iar cele mai renumite marci de moda introduc colectii cu motivele lor. Exista, de asemenea, asternuturi, gadgeturi si decoratiuni care asteapta fanii universului.

Eroii si vehiculele lor, cunoscuti de pe ecranele cinematografice, nu puteau fi ratate nici printre caramizile LEGO de renume mondial. Pentru iubitorii de aventuri stelare, producatorul a oferit seria Lego Star Wars. Seturile sunt variate in ceea ce priveste elementele, gradul de dificultate de asamblare, vechimea constructorilor si preturile.

Una dintre cele mai populare serii de caramizi Lego este seria Star Wars. In prezent, numarul seturilor din aceasta serie este foarte mare, iar alegerea celei potrivite este o adevarata provocare. Daca vrei sa iti distrezi copilul, merita sa ajustezi blocurile la predispozitiile copilului, la intervalul de varsta si la subiectul care il intereseaza cel mai mult pe copil.

In aceasta scurta comparatie a seturilor Lego Star Wars Saga, vei regasi o descriere mai detaliata a acestora? Cele mai populare seturi si, de asemenea, putin mai rar selectate.

Vei regasi seturi de blocuri pentru anumite grupe de varsta si iti va fi sugerat ce seturi merita alese? Atunci cand optezi pentru un set pentru un copil mic, ia in considerare faptul ca, impreuna cu varsta dedicata, complexitatea si faptul ca numarul articolelor din seturi este in crestere.

O serie de Lego Star Wars

Citeste continuarea articolului aici: Lego Star Wars: ce set sa alegi pentru a oferi copilului tau (sau tie) o experienta de neuitat?

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare