Iubirea fara atasamente: calea spre iubirea neconditionata

Iubirea nu are limite, nu are forma si nu depinde de nimic. Daca am putea intelege acest lucru, nu ar mai trebui sa cumparam inghetata cu aroma de ciocolata si sa ne uitam la filme romantice atunci cand ne lasam coplesiti de sentimente si ne vaicarim.Cel mai mortal ucigas al relatiilor este cunoscut si sub numele de atasament. Acest mic aspect se deghizeaza la inceput in iubire ca mai apoi sa se transforme in gelozie si nevoia de afectiune.

Vedeti voi, atasamentul este acelasi lucru precum co-dependenta, facandu-ne sa credem ca nu putem trai fara persoana iubita. Iar acest lucru ne intemniteaza. Atunci cand suntem indragostiti pana peste cap incepem sa uitam importanta pe care trebuie sa o acordam propriei persoane si nevoilor personale deoarece dorinta de multumire a celuilalt devine mult mai importanta.

Atunci cand iubim neconditionat, durerile in urma atasamentului nu ne mai pot rani. Iubirea neconditionata inseamna acceptarea situatiei actuale. Atunci cand nu putem accepta o persoana pentru tot ceea ce sunt, pornim prin a incerca sa-i schimbam si sa ne convingem ca stim mai bine tot ce este de facut. Din pacate, astfel de relatii incep sa devina toxice.

Protejarea iubirii pure din a se transforma in atasamente nu este usor de facut; dar avem 3 dintre cele mai bine pastrate secrete ce va vor ajuta sa realizati aceasta schimbare inainte de a fi prea tarziu, plus inca una – pentru a acoperi toate situatiile.

1. Intrebati-va ce ati simtit in primele zile dupa ce ati intalnit persoana iubita
Daca nu va puteti aminti acele sentimente, ci numai amintiri, experiente sau aspecte legate de respectiva persoana, este cazul sa activati semnalul de alerta.

Atunci cand suntem indragostiti pentru prima oara de o persoana, tot ce putem simti este senzatie magulitoare de libertate si fericire. Simturile ni se ascutesc iar constientizarea noastra asupra lumii este apreciativa, totul este cum trebuie sa fie.

Citeste continuarea articolului aici: Iubirea fara atasamente: calea spre iubirea neconditionata

Subiecte interesante

Aricole similare