Iti plac decorurile boeme? Afla cum le poti integra in livingul tau!

Stilul boho chic este cu siguranta stilul sufletelor libere, in care culorile si textuile nu lipsesc.

Daca iti place mobilierul vintage, combinarea diferitelor imprimeuri si culori, acest stil este cel potrivit incaperilor din casa ta.

Atunci cand doresti sa dai o nota indrazneata si proaspata livingului tau, o optiune excelenta este stilul boho chic, fiind unul din stilurile care ofera flexibilitate deoarece nu exista reguli specifice, fiind un amestec indraznet de diverse stiluri de decorare interioara.

Ceea ce predomina in acest tip de stil este caracterul distinctiv, unic si artistic. Stilul boho chic exploreaza si sfideaza limitele creativitatii, depaseste obisnuitul si simplul.

Daca iti plac decorurile boeme si vrei sa-ti amenajezi livingul folosind stilul boho chic, inspira-te din randurile de mai jos.

Mobilierul pentru living

Cea mai importanta alegere pe care trebuie sa o faci in ceea ce priveste amenajarea unui living boho chic este reprezentata de mobilier, care trebuie sa fie functional si impunator.

Piesele de mobilier boho chic sunt reprezentate de modelele care apartin anilor ‘50 sau ‘60, cu paturi in culori deschise si comode pe care le gasesti in magazinele de antichitati, insa poti opta si pentru mobila living moderna, care poate fi combinata cu elemente de decor boho chic.

Alege un pat metalic cu design contemporan, roz ori alb, sau un baldachin simplu, care poate fi agatat de tavan. In living poti folosi piese de mobilier din lemn sculptat, care adauga eleganta unei incaperi boeme.

Citeste continuarea aici: Iti plac decorurile boeme? Afla cum le poti integra in livingul tau!

Subiecte interesante

Aricole similare