Idei pentru amenajarea bucatariei cu bani putini

Fiind una dintre cele mai frecventate zone ale casei, poate veni un moment in care simtim nevoia de a da un nou aspect bucatariei, pentru a-i conferi un stil modern, placut si care sa genereze buna dispozitie.

Zona de gatit este una dintre cele mai importante zone ale casei. Aceasta trebuie sa transmita intotdeauna curatenie, confort si o atmosfera buna. Te intereseaza sa-ti remodelezi bucataria cu un buget redus?

Este posibil ca bucataria ta sa fie cam veche, sa te fi saturat de felul in care arata si sa vrei sa-i dai o alta nota, dar, in acelasi timp, cu siguranta, nu vrei sa te implici in renovari majore.

Fie ca este vorba de lucrari de constructie sau nu, iti oferim cele mai bune sfaturi pentru ca bucataria ta sa arate la fel de bine ca in prima zi.

Adauga sau schimba sistemul de iluminat

Efectul te va surprinde, garantat. E suficient sa mai adaugi cateva becuri sau sa le inlocuiesti pe cele vechi pentru a schimba temperatura de culoare.

Ideal ar fi sa ai chiar deasupra mesei o sursa de lumina calda, pe care sa o folosesti atunci cand vrei sa te bucuri de un cadru mai intim, cum ar putea fi o cina, de pilda.

Sursa de lumina principala ar trebui sa mai primeasca si ea putin ajutor de la cateva becuri suplimentare, iar deasupra bancului de gatit ai putea monta o banda cu LED-uri care sa iti fie de mare ajutor atunci cand gatesti cu pasiune.

Totul poate fi completat cu o serie de spoturi de lumina asezate deasupra chiuvetei, aragazului sau chiar pe perete, pentru un plus de stil.

Schimba dulapurile suspendate

Citeste continuarea aici: Idei pentru amenajarea bucatariei cu bani putini

{{clean2}}

Subiecte interesante

Aricole similare