Idei pentru amenajarea baii in stil scandinav

O baie in stil nordic este simpla, vizand simplitatea in ceea ce priveste vopseaua, peretii, iluminatul si mobilierul.

Prin urmare, nu este indicat sa o incarcam cu prea mult mobilier, obiecte sau culori care sa ne indeparteze de spiritul scandinav.

Aminteste-ti intotdeauna sa nu ingramadesti mobila sau alte lucruri care sa nu-i dea o nota de simplitate. Designul scandinav este dedicat naturii, oferind calm si liniste.

Atunci cand folosesti acest decor nordic, cel mai bine este sa combini plantele si sa asezi mobilier din lemn in tonuri deschise, creand un sentiment de lemn natural si peisaj.

Daca si tu, ca si noi, esti entuziasmat de stilul nordic in decor, in acest articol vei gasi secretele pentru a-ti decora baia cu o nota scandinava.

Prosoapele de baie si organizatoarele potrivite

O trasatura notabila a stilului scandinav este aceea ca prosoapele nu sunt lasate sa atarne sau sa acopere zonele baii, ci sunt foarte bine asezate in organizatoare speciale.

Acestea ofera o multitudine de beneficii, incepand de la o amenajare facila a spatiului, pana la posibilitatea de a utiliza si de a gasi mai usor lucrurile de care ai nevoie.

Nu uita ca vei avea nevoie si de suporturi speciale pentru prosoape de fata, care sa fie pozitionate cat mai accesibil pentru fiecare locuitor.

Aceste organizatoare sunt sub forma de cuiere, cutii, ori mici polite pe care sa poata fi asezate prosoapele, rulate sau impaturite, in functie de preferinte.

Suporturi si organizatoare pentru produsele de igiena

O baie in stil scandinav inseamna, de asemenea, si o buna organizare a produselor destinate igienei, deoarece acestea isi au propriul loc.

Din nou, organizatoarele joaca un rol foarte bine definit, deoarece sunt utile pentru a grupa produsele si pentru a face folosirea baii cat mai simpla.

Vei avea nevoie de organizatoare pentru produsele destinate igienei, dar si pentru obiectele electronice din baie.

Citeste continuarea aici: Idei pentru amenajarea baii in stil scandinav

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare