Idei de pus in practica atunci cand lucrezi de acasa si ai copii

Confruntati cu situatia pe care o traim peste tot in lume, am fost nevoiti sa ne adaptam la o noua normalitate pentru care nu am fost antrenati anterior, de la o zi la alta!

Printre cei care au avut cel mai mult de suferit se numara parintii care au fost nevoiti sa lucreze la distanta si sa aiba grija de copii acasa in acelasi timp.

Munca si copiii pot parea, in principiu, doua concepte incompatibile. Concentrarea de care ai nevoie pentru prima nu se potriveste cu zgomotul si dezordinea celei de-a doua.

Dar atunci cand circumstantele te obliga sa lucrezi la distanta cu copiii acasa, trebuie sa te organizezi.

Cu cateva trucuri simple, o doza buna de rabdare si o doza buna de imaginatie te vei putea concentra mai bine pentru a finaliza la timp toate taskurile pe care le ai de facut la munca.

Izoleaza spatiul de lucru

Daca nu ai o camera pe care sa iti permiti sa o transformi intr-un birou, izoleaza un colt al sufrageriei sau al dormitorului si creeaza acolo un spatiu dedicat muncii.

Cumpara-ti un birou nou sau transforma o masa mai veche intr-una de lucru si fa tot posibilul sa tii usa camerei inchisa, pentru a te putea concentra mai bine.

Nu uita, insa, ca familia ta are mare nevoie de tine, asa ca fa pauze suficient de dese cat cei mici sa nu iti simta lipsa.

Foloseste casti

O pereche de casti cu functia de izolare a zgomotului de fundal s-ar putea transforma in prietena ta cea mai buna pe durata izolarii, cand esti nevoita sa lucrezi de acasa.

Doar cu ajutorul acesteia te vei putea concentra suficient de bine cat sa-ti poti incheia fiecare zi cu reusite, asa ca investeste intr-o pereche de casti, eventual una wireless.

Atrage-i la joaca

Citeste continuarea aici: Idei de pus in practica atunci cand lucrezi de acasa si ai copii

{{clean2}}

Subiecte interesante

Aricole similare