Idei de decor tomnatic pentru casa

Vine toamna si odata cu ea zilele se scurteaza, frunzele cad din copaci, iar zilele gri inseamna ca petrecem mult mai mult timp acasa.

Este normal ca sosirea toamnei sa fie insotita si de melancolie si nostalgie pentru zilele de vara, cand ne-am bucurat de vacante si am petrecut timp cu prietenii.

Pentru ca vom petrece mai mult timp acasa, este important sa acordam atentie decorului pentru a ne inconjura cu decoratiuni care sa ne faca sa ne simtim bine si, bineinteles, lumina va juca un rol fundamental. Acum este timpul pentru tonuri pamantii, portocalii, bejuri…

Considera toamna ca fiind inceputul unui nou sezon, plin de proiecte bune si provocatoare. Pentru unii este adevaratul inceput de an. Este timpul sa cautam elementele potrivite pentru a ne redecora casa si a-i da o nota calda si tomnatica, pe care deja o asteptam cu nerabdare.

Astazi iti oferim cateva idei pe care le poti introduce in casa ta pentru un decor de toamna fermecator.

Decoratiuni de toamna pentru dormitor

Pentru a aduce toamna in casa ta, cea mai buna solutie este sa apelezi la decorarea corespunzatoare a dormitorului in care te relaxezi dupa o zi grea. Astfel, te poti indrepta catre o paleta cromatica in care sa se regaseasca nuante calde, de la portocaliu si auriu, pana la rosu sau ciocolatiu.

O alta idee de a decora dormitorul implica un cos de rafie si o patura moale, aruncata neglijent pe marginea acestuia. Paturile sunt, de altfel, cele mai importante tesaturi din toata casa in anotimpul rece, iar din dormitor nu pot lipsi sub nicio forma.

Decoratiuni de toamna pentru bucatarie

Toamna reprezinta anotimpul ideal pentru a petrece cat mai mult timp in bucatarie, pregatind cele mai gustoase preparate. De aceea, poti cauta cele mai originale idei de a decora bucataria, astfel incat sa petreci timp relaxant in incaperea recunoscuta ca inima casei.

Citeste continuarea aici: Idei de decor tomnatic pentru casa

{{clean2}}

Subiecte interesante

Aricole similare