Halate de baie pentru barbati si copii

Halatul de baie pentru barbati este, fara indoiala, unul dintre cele mai primitoare si confortabile articole de imbracaminte pentru barbatii care iubesc luxul.

Daca iesi din cada dupa o zi lunga de afaceri provocatoare si te infasori intr-un halat de baie confortabil si moale, te simti relaxat la maximum.

Barbatii, ca si femeile, adora confortul in casa. Este destul de placut sa te intorci acasa dupa o zi incarcata, sa faci o baie relaxanta, sa te infasori intr-un halat moale si sa bei o ceasca de ceai.

Prin urmare, un halat de baie confortabil va fi un cadou minunat pentru orice barbat modern.

Halate de baie pufoase

Terry este o tesatura traditionala pentru halate de baie pufoase. De obicei, acesta este un material de bumbac, adesea bambus sau un procent mic de materiale sintetice care sunt prezente in fibre.

Absorbtia este determinata de lungimea firelor pufoase. Produsele cu grosimea de 5 mm sunt considerate universale. Cu cat firele sunt mai lungi, cu atat absorb mai bine umezeala si se simt mai placut pe corp.

Halatele de baie pufoase sunt unilaterale si pe ambele fete. Primele sunt mai durabile, cele din urma par confortabile si cu adevarat de casa.

Halate de baie copii

Halatul de baie pentru copii este un atribut al hainelor de acasa, care este important, la fel ca hainele similare pentru adulti. Probabil chiar mai important, deoarece imunitatea unui copil este mult mai slaba decat cea a unui adult.

Prin urmare, pentru a evita tot felul de raceli, dupa ce copilul a facut o baie sau un dus, trebuie sa poarte halate baie copii calde si confortabile. Este necesar sa asiguri caldura corpului copilului si sa-l feresti de curenti si conditii de temperatura inadecvate.

Citeste continuarea aici: Halate de baie pentru barbati si copii

{{clean2}}

Subiecte interesante

Aricole similare