Fete masa – stil si decor pentru casa ta

Fata de masa este un element al interiorului, combinand nu numai frumusetea, ci si practicitatea. Protejeaza masa de influentele externe daunatoare si ineaca zgomotul farfuriilor si tacamurilor.

O fata de masa frumoasa poate fi in sine o opera de arta. De exemplu, fetele de masa din dantela de cea mai buna calitate, pot fi admirate ore in sir. Exista multe tipuri de decoratiuni, cum ar fi gapura, franjuri, dantele etc. Totul depinde de design, care la randul sau este direct legat de decorul interior.

Pentru decorarea zilnica a mesei, sunt utilizate fete de masa din materiale practice si fara marcaj. Multe dintre ele au impregnare hidrofuga. Pot fi decorative. De exemplu, o fata de masa poate fi asezata cu un al doilea strat pe masa, pentru a nu pata fata de masa principala. Materialele pot varia.

Fete de masa Craciun

Fete de masa Craciun pot fi gasite in diferite dimensiuni, culori si tesaturi. Acestea creeaza o dispozitie buna in zilele de Craciun si Anul Nou. De regula, toate fetele de masa de Craciun, sunt decorate cu decoruri specifice, cum ar fi Mos Craciun, conuri de brad, globuri in diferite culori, ramuri de brad, reni, sania lui Mos Craciun etc.

Poti oferi fete de masa de Craciun cadou rudelor si prietenilor apropiati, copiilor sau parintilor sau pur si simplu iti poti face familia fericita cu acest minunat adaos la interior.

Fata de masa rotunda

Fata de masa rotunda este adesea tricotata si este un element decorativ excelent. In bucataria, decorata in stil scandinav, va arata organic tesatura cu dungi stralucitoare, realizata in stilul mozaicului sau cu cateva inscriptii.

In incaperile decorate intr-un stil clasic simplu, cu mobilier intunecat, fetele de masa rotunde din dantela cu franjuri se vor aclimatiza bine. Stilul confortabil rustic arata grozav cu fete de masa rotunde din tesatura cu carouri albe si rosii, care sunt aruncate peste dantela alba eleganta.

Fata de masa brodata

Citeste continuarea aici: Fete masa – stil si decor pentru casa ta

{{clean2}}

Subiecte interesante

Aricole similare