De ce sa folosesti oglinzile in designul interior

Decorarea cu oglinzi este plina de avantaje, asa ca nu este surprinzator faptul ca acestea au fost un element decorativ esential timp de secole.

Pe langa calitatile lor estetice, acestea sunt capabile sa ne ofere o serie intreaga de beneficii atunci cand sunt amplasate in orice incapere.

Oglinzile nu sunt doar elemente pe care le folosim pentru a ne privi inainte de a iesi din casa, ci sunt esentiale pentru a determina o buna decorare, precum si pentru a ne ajuta sa dam senzatia pe care ne-o dorim cel mai mult.

Despre asta vom vorbi in continuare, asa ca fii atent si ia in considerare posibilitatea de a-ti decora casa cu mai multe oglinzi.

Avantajele utilizarii oglinzilor pentru design interior

Fiecare casa are oglinzile sale. Unele sunt in baie, altele insotesc dulapurile sau se regasesc in holul de la intrare, in timp ce altele sunt asezate strategic, pentru a da mai multa personalitate locului.

Daca sunt folosite corect, ele au mai mult decat un rol utilitar, putand crea chiar un efect dramatic.

Exista mai multe beneficii daca hotarasti sa le integrezi in designul interior – au un impact asupra aspectului, modifica prezenta si potenteaza stilul.

Oglinzile adauga adancime

Cand decizi sa montezi una sau mai multe oglinzi decorative pe pereti, creezi instantaneu impresia de adancime, iar efectul este direct proportional cu marimea oglinzii.

Citeste continuarea aici: De ce sa folosesti oglinzile in designul interior

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare