Cum sa decorezi comoda atunci cand ai televizorul fixat pe perete

Comoda pentru televizor joaca un rol important in camera de zi si marcheaza in mare masura distributia intregului spatiu, dar si stilul decorativ.

Mobilierul pentru televizor tinde sa fie elementul central in camerele de zi. In mod normal, decorarea si distributia camerelor noastre de zi se invart in jurul mobilierului TV si a televizoarelor in sine.

Prin urmare, este foarte important sa achizitionezi o piesa de mobilier pentru televizorul tau care sa fie in armonie cu restul camerei.

In plus, o alta caracteristica pe care ar trebui sa o aiba comoda pentru televizor este ca trebuie sa fie functionala, este ca pe langa un design frumos si un stil asortat, trebuie sa iti permita sa extinzi spatiul de depozitare din camera. Spatiul rezervat televizorului nu este intotdeauna cel mai atractiv loc din locuinta ta.

Desi se petrece mult timp acolo, decorarea este adesea trecuta cu vederea. De aceea, ti-am pregatit cateva sfaturi si trucuri originale despre cum sa decorezi comoda atunci cand ai televizorul fixat pe perete, ca sa creezi un aranjament placut si echilibrat.

Cum alegi o comoda TV?

Intr-un living modern, comoda pentru TV reprezinta una dintre piesele de mobilier in jurul careia poti realiza intregul decor al camerei. Desi comoda TV este deseori folosita pentru a aseza televizorul, poti opta pentru o varianta moderna de decor, in care televizorul este fixat pe perete, iar comoda devine spatiul ideal pentru a aseza obiectele preferate.

Citeste continuarea aici: Cum sa decorezi comoda atunci cand ai televizorul fixat pe perete

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare