Cum puteti obtine un abdomen in V

Barbatii din ziua de azi se chinuie din ce in ce mai tare la sala de forta, nu doar pentru a scapa de grasime, ci si pentru a-si tonifia si sculpta musculatura. Multi dintre ei depun eforturi exagerate pentru a obtine un abdomen in V, din moment ce acesta este aspectul cel mai placut de doamne si domnisoare.

Pe langa o alimentatie corespunzatoare si programe intense de antrenament, veti avea nevoie sa incorporati cateva exercitii ce va vor tinti muschii abdominali si oblici.

Daca va intrebati ce exercitii ar trebui sa faceti in acest sens, iata cateva recomandari de la expertii in fitness.

• Abdomene suspendate. Daca lucrati la o sala de forta, puteti folosi cablurile de suspensie pentru a mari intensitatea abdomenelor. Asezati-va in maini si picioare in fata cablurilor de suspensie si puneti-va picioarele la capetele acestora.

Echilibrati-va in maini, pastrandu-va spatele drept si abdomenul incordat. Indoiti-va genunchii in fata si ridicati-va soldurile. Eliberati incet pentru a trece la pozitia initiala si repetati. Executati 15 seturi. Asigurati-va ca va pastrati abdomenul incordat in timp ce executati acest exercitiu.

Citeste continuarea articolului aici: Cum puteti obtine un abdomen in V

Subiecte interesante

Aricole similare