Cum poti alege cele mai bune rafturi pentru toate spatiile din casa ta

Rafturile de perete si de afisare sunt unele dintre cele mai functionale si versatile piese de design care fac ca incaperea sa arate mai interesant.

Nu numai ca rafturile iti ofera un loc pentru depozitarea obiectelor pretioase, dar se pot adauga si decorului interior, oferind un aspect estetic special.

Includerea de rafturi in sufragerie

Daca televizorul sta pe o masa robusta, probabil ca ai spatiu pe perete chiar deasupra acestuia. Rafturile flotante se potrivesc excelent in aceasta zona, deoarece atrag privirea in sus si ofera un apel dincolo de ecran.

Daca esti un cititor avid si un pasionat de carti, te poti bucura de un aspect ingrijit si interesant prin aranjarea cartilor tale preferate pe aceste rafturi pentru living.

Sau, ai putea folosi rafturile pentru a tine unele dintre plantele si amintirile tale preferate. Pentru un set de rafturi in picioare, cum ar fi cele dintr-o biblioteca, poti alege o tema: paletele de culori si obiectele conexe sunt excelente pentru a crea un sentiment de unitate.

Cum sa alegi rafturi care ajuta in bucatarie?

Daca ai nevoie un pic mai mult spatiu de depozitare si vrei sa adaugi un element de design care sa nu ocupe un spatiu pretios si sa nu faca interiorul sa para foarte aglomerat, rafturile sunt raspunsul tau.

Poti aseza rafturi intre dulapuri sau orice spatiu deschis pe un perete de bucatarie. Aici, vasele vor fi cele care vor reusi sa atraga atentia asupra spatiului mai ales in momentul in care ai culori interesante si piese unice de mobilier.

Pentru a nu avea vreodata un raft gol, este important sa se mentina obiecte pe toate si nu uita sa scoti articole de sezon pentru a mentine spatiul proaspat si nou.

In conformitate cu functionalitatea rafturilor, opteaza pentru piese care vin cu carlige – aici poti atarna ustensile de bucatarie, manusa ta preferata pentru cuptor sau un set colorat de cani de cafea.

Rafturile live-edge sunt o alegere uimitoare pentru o bucatarie simpla care necesita un farmec rustic si un element decorativ atragator. O combinatie perfecta de functie si stil!

Cum sa selectati materialele rafturilor de perete?

Rafturile din lemn sunt foarte rezistente, chiar si atunci cand sunt doar flotante. Lemnele mai dure sunt mai rezistente la zgarieturi, dar lemnele mai moi tratate corect sunt la fel de durabile.

Rafturile metalice sunt excelente pentru medii umede, deoarece sunt rezistente la actiunea ciupercilor si, de asemenea, tind sa fie cele mai accesibile.

Rafturile din sticla sunt grele si, desigur, se pot sparge, dar completeaza foarte bine o estetica contemporana. Placajul este minunat, deoarece este putin probabil sa se lase – necesita doar un furnir de margine sau o parte din cauciuc pentru a masca zonele de taiere;

Rafturi pentru baie si spalatorie

Citeste continuarea articolului aici: Cum poti alege cele mai bune rafturi pentru toate spatiile din casa ta

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare