Cum ii poti spune adio persoanei tale favorite

Prin definitie, persoanele noastre favorite sunt acelea carora nu ar trebui sa le spunem niciodata adio.Vor ramane mereu cu noi. Partenerii nostri in crima. Care sunt alaturi de noi orice ar fi. Sunt iubirile noastre adevarate.

Sunt persoanele langa care ne simtim ca acasa, intr-un fel pe care nici noi nu il intelegem intotdeauna. Au grija de noi in cele mai grele momente. Ne aplauda in cele mai bune. Sunt persoanele langa care ne vedem si peste zece, douazeci, cincizeci de ani, trecand peste obstacole si incercari.

Sunt oamenii vesnici. Intreaga idee este ca nu ar trebui sa plece nicaieri.

Dar, chestia cu viata este asta: lucreaza intr-un mod ciudat si, uneori, intr-un mod mai putin fericit.

Aceia care au fost mereu acolo sunt cei pe care, cateodata, trebuie sa ii eliberam – de multe ori, din motive pe care nu le putem stapani.

Deci, ce facem cand ne confruntam cu o astfel de realitate inconfortabila?

Cum spuneti adio acelei persoane langa care va vedeati pentru restul vietii?

Cum poti da drumul vesnicului?

Poate asa:

Incepi prin a nu-i minimiza semnificatia.
Incepi prin a accepta faptul ca au contat precum nimeni inaintea lor si este posibil ca nimeni dupa ei sa conteze la fel de mult.

Incepi prin a accepta ca ai intalnit persoana ta preferata intr-un moment inoportun, cand stelele nu erau aliniate sau intr-un Univers in care voi doi nu ati fi putut ajunge impreuna la linia de finish. Incepi prin a contempla asupra faptului ca poate aceea era persoana aleasa, fie ca este un termen in care crezi sau nu.

Citeste continuarea articolului aici: Cum ii poti spune adio persoanei tale favorite

Subiecte interesante

Aricole similare