Cateva sfaturi pentru a scapa de picioarele urat mirositoare

Pentru oameni, mirosul urat al picioarelor este una dintre cele mai mari griji cand vine vorba de igiena. Nu numai ca ii indeparteaza pe cei din jur, dar poate reduce si increderea in sine. Mai jos vom expune cateva informatii despre aceasta problema si cateva sfaturi pentru a o rezolva.Cauzele picioarelor urat mirositoare

Mirosul picioarelor poate avea mai multe cauze. Conform WebMD, purtarea aceleiasi perechi de pantofi in fiecare zi este motivul principal pentru formarea mirosului. Conform publicatiei, picioarele incep sa miroasa daca transpiratia penetreaza materialul pantofilor ce vor fi purtati inainte de a le permite sa se usuce.

Precum precizeaza Foot Vitals, problema este cauzata de transpiratie sau hiperhidroza, stres, administrarea unor medicamente, alcool, droguri, schimbari hormonale datorate pubertatiei sau a menopauzei si a unei igiene neadecvate.

Cum putem tine problema sub control

Ceai negru

Ceaiul negru poate fi una dintre solutiile pentru mirosul urat al picioarelor. Conform Foot Doctors NJ, ceaiul negru contine acid care omoara bacteriile din picioare si inchide porii. In publicatie este descris ca pentru preparare, ceaiul trebuie fiert timp de 15 minute.

Citeste continuarea articolului aici: Cateva sfaturi pentru a scapa de picioarele urat mirositoare

Subiecte interesante

Aricole similare