Apa alcalina este cea mai sanatoasa: Cum o puteti pregati in acasa

Alcalinizarea apei apare atunci cand nivelul de pH al apei este in jurul valorii de 8 sau 9, transformand-o intr-o baza. Majoritatea consumatorilor sustin ca apa alcalina poate imbunatati starea de sanatate, avand in vedere ca organismul are tendinta de a deveni mai acid.Atunci cand corpul devine acid, sistemul imunitar este mai slabit iar asta conduce la susceptibilitatea la imbolnavire. Puteti folosi un ionizator pentru a forma apa alcalina prin intermediul suplimentelor si chimicalelor pe care acesta le introduce in apa, dar ionizatoarele sunt destul de scumpe.

Din fericire, va puteti face propria apa alcalina fara a cheltui prea multi bani.

Optiunea 1: Calciu + Magneziu
1. Intr-un pahar, puneti 230 ml de apa, care poate fi distilata, purificata sau filtrata. Asigurati-va ca nu este apa de la robinet, deoarece aceasta contine deja chimicale.
2. Adaugati calciu de mare in apa, aproximativ 0.4 grame din mineral.
3. Apoi, puneti capsule de magneziu in apa.
4. Amestecati cu o lingurita si beti.

Optiunea 2: capsule cu pH
Trebuie doar sa adaugati cateva capsule cu pH dintr-un compus care contine minerale alcaline extrem de concentrate. Prin aceasta metoda puteti creste nivelul de alcalinizare al apei. Poate fi o solutie benefica pentru voi daca vreti sa beti din apa alcalina in decursul zilelor in care va plimbati pe afara, precum si la locul de munca.

Optiunea 3: Lamaie

Citeste continuarea articolului aici: Apa alcalina este cea mai sanatoasa: Cum o puteti pregati in acasa

Subiecte interesante

Aricole similare