Alegerea unei mese pentru bucataria ta

Bucataria este una dintre cele mai importante incaperi din casa ta, mai ales daca iti place sa gatesti.

Este locul in care pregatesti mancarea pe care o vei manca in fiecare zi si este, de asemenea, locul in care se aduna familia.

Asadar, este foarte important sa dispui de o masa de bucatarie buna, care sa satisfaca toate nevoile tale. Masa este una dintre cele mai importante piese de mobilier dintr-o camera si poate deveni centrul acesteia.

Alegerea mesei potrivite te va ajuta sa ai o bucatarie frumoasa, eficienta si bine organizata. Probabil ca o vei folosi in fiecare zi, asa ca este esential ca aceasta sa indeplineasca o serie de cerinte.

Daca te gandesti sa cumperi o masa pentru bucataria ta, suntem siguri ca vei fi interesat de acest articol.

Alegerea mesei va depinde de mai multi factori, dar, datorita numarului infinit de modele care exista, o poti gasi pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Tine cont de dimensiunile bucatariei

Inainte de a cumpara masa, trebuie sa masori spatiul pe care i l-ai alocat. In acest fel, te asiguri ca masa nu te va incomoda si ca toti ai casei se pot aseza si ridica usor de pe scaune.

Este recomandat ca distanta dintre masa de bucatarie si peretii camerei sa fie de cel putin un metru, astfel incat toata lumea sa se miste in voie.

In ceea ce priveste latimea, masa nu trebuie sa fie foarte lata, astfel incat invitatii sa se simta confortabil atunci cand impart mancarea sau vor sa converseze.

Citeste continuarea aici: Alegerea unei mese pentru bucataria ta

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare