Alegerea scaunelor perfecte pentru masa de dining

Pentru decorarea casei tale, masa si scaunele sunt unele dintre cele mai importante elemente, ceea ce face dificila alegerea lor, avand in vedere ca beneficiem de o gama larga de produse.

Una din intrebuintarile mesei este aceea de a lua pranzul sau cina cu cei dragi, iar pentru acest lucru trebuie sa ne asiguram ca alegerea pe care o facem este una potrivita pentru a avea suficient spatiu, confortul necesar si pentru a petrece momente unice.

Masa de dining trebuie aleasa inainte de scaune, fiind elementul dominant, de aceea va recomandam sa optati pentru un stil care vi se potriveste. Asigurati-va inainte de a alege masa potrivita, de dimensiunile spatiului liber pe care il aveti si cu siguranta o sa gasiti modelul potrivit.

Va oferim un set de sfaturi pentru a va alege scaunele potrivite pentru masa de dining si pentru a crea ambientul perfect in compania celor dragi.

Ia in calcul spatiul disponibil

Primul aspect la care trebuie sa te gandesti este spatiul. Daca nu ai la dispozitie un loc imens, ar fi neplacut ca scaunele sa loveasca peretele sau alte piese de mobilier, atunci cand sunt trase de sub masa.

De aceea, daca ai limite in ceea ce priveste spatiul, este recomandat sa alegi scaune minimaliste, cu linii drepte si subtiri. Orienteaza-te catre tonuri deschise, precum lemnul natur sau chiar alb, crem sau bej.
In caz contrar, scaunele cu spatar rotunjit sau cu detalii incarcate vor aglomera vizual spatiul si vor crea impresia de inghesuiala.

Tine cont de forma si inaltimea mesei

Citeste continuarea aici: Alegerea scaunelor perfecte pentru masa de dining

Subiecte interesante

Aricole similare