8 caracteristici ale femeilor de care barbatii se simt atrasi in secret (dar despre care nu vorbesc niciodata)

Este destul de greu sa punctezi aspectele care atrag doua persoane una de cealalta, pentru ca putem numi foarte multi factori. Ce are comunitatea stiintifica de spus despre ecuatia atractivitatii?Putem gasi, intr-adevar, frumusetea doar in ochii celui care priveste? Sau exista anumite caracteristici care fura ochii barbatilor cand acestia privesc o femeie?

Conform cercetarilor, barbatii se simt atrasi de anumite particularitati in defavoarea altora, iar acest comportament se datoreaza preponderent subconstientului, instinctului animalic. Trasaturile asociate procreatiei, senzualitatii si sanatatii sunt factorii cheie din arta seductiei.

Deci, care sunt caracteristicile femeilor de care barbatii se simt atrasi in secret?

1. Talie de clepsidra
Clepsidra se refera la ratia dintre solduri si talie, unde se vad solduri pline! De multe ori, femeile cred ca barbatii le-ar prefera mai slabe, dar atractivitatea formei corpului, la nivel instinctual, are mai mult de-a face cu modul in care corpul este perceput in relatie cu reproductivitatea.

Soldurile mai mari si posterioarele curbate denota abilitatea femeii de a purta copii. In timp ce femeile ar putea sa creada ca barbatii prefera un corp mai slab, acestia se simt mai atrasi de o silueta mai voluptoasa, care include si niste solduri late, capabile sa poarte copii.

O talie ingusta si soldurile voluptoase le semnalizeaza tinerete si fertilitate. Deci, nu va mascati formele! Daca aveti solduri ca Shakira, aratati-le!

2. Simetrie fizica
In Egiptul antic, simetria fizica reprezenta semnul suprem al frumusetii. Probabil datorita asocierii cu originile sanatoase si puternice.

Fie ca stiu sau nu, de multe ori, barbatii se simt motivati de un imbold instinctual sa se reproduca. Cand se face o comparatie, o fata conceputa pe model simetric va fi perceputa ca fiind mai frumoasa.

Nu va temeti daca fetele voastre nu sunt perfect simetrice; exista o multime de tutoriale pentru machiaje care va vor ajuta sa va egalati trasaturile asimetrice. Pe langa asta, nicio fata nu este perfect simetrica.

3. Plete lungi, superbe
Intr-un studiu din 2003 publicat in Human Nature, cercetatorii au studiat efectul a 6 tipuri diferite de coafuri, inclusiv: coc, despletit, cu aspect neingrijit, scurt, de lungime medie si lung.

Studiul a descoperit ca parul de lungime medie spre lunga era perceput mult mai atractiv si ca denota un semn de sanatate si longevitate.

Stilurile scurte au tendinta sa para mai barbatesti si parul prins induce o senzatie de rigurozitate. Un par lung si voluptos este, in mod firesc, mai sexy. Nu va mai bateti capul cu coafuri complicate sau cozi de peste, despletiti-va parul inainte de a iesi in oras.

Citeste continuarea articolului aici: 8 caracteristici ale femeilor de care barbatii se simt atrasi in secret (dar despre care nu vorbesc niciodata)

Subiecte interesante

Aricole similare