7 piese de mobilier si decoratiuni care vor da un aspect inedit casei tale

De multe ori cand ajungi acasa dupa o zi de munca obositoare casa ta ar trebui sa te relaxeze si sa iti ofere o stare de bucurie.O locuinta intotdeauna trebuie sa aiba personalitate, iar daca nu alegi cu atentie piesele de mobilier si accesoriile risti sa o transformi intr-o casa monotona, lipsita de vitalitate.

Trebuie sa dai dovada de originalitate si stil in amenajarea incaperilor casei tale, sa-ti lasi imaginatia sa lucreze si sa depasesti barierele functionalitatii si ae confortului.

Este posibil ca pana cand cineva nu iti vorbeste despre anumite piese de mobilier sau accesorii sa nu stii ca il doresti sau ca simpla lui prezenta in casa ta te va face sa te simti bine. Asadar am venit in ajutorul tau cu 7 idei inedite. Le poti regasi fie in magazinele de specialitate sau pe paginile de internet ale acestora.

Bancheta confortabila

Bancheta este o alegere mai putin frecventa in casele romanilor, care prefera in general combinatia traditionala de canapea si fotolii. Este o piesa de mobilier simpla, dar foarte adaptabila, care ofera solutii ingenioase pentru spatiile mici.

Bancheta poate fi asezata in orice camera, chiar si in hol, in dressing sau in bucatarie, iar daca optezi pentru un model capitonat, cu o culoare vesela, cu siguranta va atrage atentia si va imbia, locatari si musafiri deopotriva, sa ii testeze confortul.

Masuta de cafea unicat

Citeste continuarea articolului aici: 7 piese de mobilier si decoratiuni care vor da un aspect inedit casei tale

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare