6 pasi pentru a grabi cresterea parului

Exista momente in care incepem sa ne frustram din cauza faptului ca parul pare sa nu se mai regenereze. Caderea firelor s-ar putea datora stresului sau altor probleme medicale ce afecteaza cresterea naturala a parului. Acestea fiind spuse, exista cateva metode prin care puteti reface procesul de crestere a podoabei capilare.Unele solutii necesita administrarea unor medicamente, in timp ce altele se afla in sfera mai naturala.

Daca sunteti dispusi sa le incercati pe cele naturale, va recomandam sa dati o sansa urmatorilor pasi pentru a va grabi intr-un mod sigur si natural procesul de crestere a parului.

Consumati colagen sau gelatina. Una dintre metodele prin care va puteti imbunatati ritmul de crestere a parului este sa consumati colagen de calitate superioara, asta deoarece aminoacizii pe care ii contine vor fi folositi de corp pentru a insanatosi parul, pielea si unghiile. Foarte multi sustin aceasta solutie, deci nu aveti nimic de pierdut daca o incercati.

Masajul scalpului. O alta metoda de a grabi cresterea parului este sa va masati foarte bine scalpul. Cu totii stim ca prin masarea muschilor ne putem alina durerile si diminua presiunea, masajul stimuland circulatia sangelui in zonele afectate; deci, de ce sa nu o faceti si la scalp?

Foliculii parului necesita cantitati adecvate de oxigen pentru a functiona corect, iar in acest caz, masajul scalpului este foarte recomandat. Puteti folosi o ustensila de masaj atunci cand faceti baie pentru a va imbunatati circulatia sangelui.

Citeste continuarea articolului aici: 6 pasi pentru a grabi cresterea parului

Subiecte interesante

Aricole similare