5 feluri in care te poate ajuta un covor in casa

Cu totii stim ca nimic nu este mai placut decat sa pasesti, odata ajuns acasa, pe un covor moale care te face sa te simti comod. Pe langa faptul ca un covor poate tranforma radical infatisarea unei incaperi, adaugand textura camerei alaturi de perdele si draperii, are si alte multe functionalitati.


Iata mai jos alte cinci motive pentru care un covor reprezinta o achizitie buna pentru caminul tau:

1. Izoleaza bine podeaua

Daca locuinta ta nu beneficiaza de incalzire prin pardoseala, iar majoritatea podelelor tale sunt acoperite de gresie, marmura sau chiar si parchet, atunci asezarea unui covor va fi perfect pentru a mentine caldura picioarelor.

Insa un covor gros si pufos pe pardoseala va izola mai bine termic incaperea, sporind confortul. Din acelasi motiv, un astfel de element decorativ nu poate lipsi nici din camera copiilor. In plus, vei reduce si costurile facturilor de intretinere, iar locuinta ti se va parea mai primitoare.

2. Estompeaza zgomotele

Probabil ca esti familiarizata cu nemultumirea vecinilor dupa ce ai dat o petrecere sau dupa ce copilul s-a antrenat pentru maraton prin casa.

Daca optezi pentru un covor gros, acesta va actiona ca o bariera intre apartamentul tau si cel al vecinilor de dedesubt, blocand atat sunetele scaunelor care aluneca pe pardoseala, cat si tropaitul celor mici sau muzica data putin mai tare.

3. Reduce ecoul

Citeste continuarea articolului aici: 5 feluri in care te poate ajuta un covor in casa

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare