4 sfaturi utile care te vor ajuta sa alegi oglinda perfecta pentru camera de zi

O oglinda poate lumina si mari optic chiar si cele mai mici inc

aperi, facandu-le mai confortabile, mai primitoare si mai frumoase. Oglinda nu este doar un obiect care iti reflecta imaginea, ci si un element decorativ care poate transforma si infrumuseta aspectul camerei de zi.


Pentru a te bucura de aceste efecte, trebuie sa tii cont de cateva aspecte de baza atunci cand alegi oglinda pentru living.

1. Ia in considerare marimea oglinzii si a peretelui

Fii foarte atent la dimensiunea oglinzii cand o alegi. Dimensiunea acesteia trebuie sa fie direct proportionala cu marimea peretelui sau cu efectul vizual pe care doresti sa il creezi cand alegi sa asezi o oglinda intr-o incapere.

Daca iti doresti o camera mai luminoasa aseaza o oglina de dimensiuni medii pe peretele opus ferestrei, daca iti doresti un efect de camera spatioasa alege o oglinda de dimensiuni mari si aseaz-o pe peretele din fata canapelei.

Daca vrei sa folosesti oglinda ca parte a unui aranjament decorativ format si din alte elemente (fotografii, tablouri, alte oglinzi etc.), indreapta-ti atentia catre o oglinda mai mica.

Nu lua nicio decizie inainte sa masori peretele pe care vrei sa asezi oglinda. Astfel, vei sti cat spatiu ai la dispozitie si nu vei alege o oglinda prea mare.

2. Tine cont de forma pentru a obtine efectul dorit

Citeste continuarea articolului aici: 4 sfaturi utile care te vor ajuta sa alegi oglinda perfecta pentru camera de zi

{{clean2}}
{{clean3}}

Subiecte interesante

Aricole similare