12 trucuri pentru intarzierea aparitiei ridurilor

Imbatranirea este un proces natural al vietii. Prin urmare, nu putem face nimic pentru a schimba acest fapt trist. Totusi, exista strategii pentru a intarzia semnele de imbatranire. Daca va intrebati cum, lasati urmatoarele sfaturi sa va ghideze spre o tinerete mai indelungata.Inainte de a va culca, faceti urmatoarele:

Incercati sa dormiti pe spate
Pozitia in care adormiti influenteaza posibilitatea aparitiei liniilor fine si a ridurilor. Daca dormiti mereu cu fata in jos sau pe o parte, ar fi cazul sa schimbati acest obicei prost. Respectivele pozitii permit formarea unor cute permanente. Dormitul pe o parte faciliteaza formarea ridurilor pe obraz si barbie, iar fata lipita de perna va poate lasa cu o expresie incruntata.

Pe cat de mult posibil, incercati sa ramaneti pe spate pentru ca totul va merita atunci cand va veti trezi dimineata cu mai putine linii pe fata de care sa va faceti griji.

Schimbati-va fetele de perna din bumbac cu unele de matase
Schimbati-va fetele de perna din bumbac cu unele din matase, deoarece acestea sunt mai bune si mai netede pentru piele. Matasea permite pastrarea oricaror lotiuni pe piele, in timp ce fetele de perna din bumbac absorb lotiunile hidratante sau serurile aplicate pe ten.

Folositi produse pentru ten cu Acizi Alfa-Hidroxilici (AHA)
Acesti acizi naturali sustin intarzierea imbatranirii pielii prin eliminarea stratului superior de celule moarte al pielii, reduc dimensiunea porilor, atenueaza liniile fine si ridurile. Folosirea unor forme mai puternice de AHA ajuta la imbunatatirea productiei de colagen, o proteina esentiala pentru mentinerea aspectului tanar.

Cu toate acestea, respectivii acizi va vor face pielea mai sensibila in fata expunerii la soare; prin urmare, folositi protectie zilnic. Se recomanda sa aplicati produsele cu acizii naturali seara, inainte de a va culca.

In timpul zilei, urmati aceste trucuri pentru a scapa de riduri:

Beti cacao in loc de cafea

Citeste continuarea articolului aici: 12 trucuri pentru intarzierea aparitiei ridurilor

Subiecte interesante

Aricole similare