10 lucruri de care sa va amintiti atunci cand simtiti ca totul din jur se ruineaza

Va aflati cumva intr-un moment din viata in care simtiti ca totul din jurul dumneavoastra se duce de rapa?Poate ca relatia dumneavoastra se afla intr-un impas si nu stiti motivul pentru care v-ati indepartat unul de celalalt; poate simtiti ca nu sunteti apreciat la locul de munca si ca acel lucru despre care vorbeati odata cu atat de multa pasiune va pare plictisitor si monoton sau poate ca telul pe care vi l-ati setat pare mai indepartat decat de obicei.

La inceput, atunci cand ne setam un scop, pasii pe care trebuie sa ii indeplinim par mult mai usori de facut in comparatie cu imaginea de ansamblu pe care o avem in inima.

Este extrem de usor sa ne ratacim si sa pierdem orice speranta atunci cand lucrurile nu merg precum planuisem; dar este important sa nu renuntam niciodata, indiferent cat de multe usi se inchid sau cat de multe lucruri se termina inainte de a le obtine.

Universul nu ne ia niciodata nimic decat daca exista ceva mai bun pe drum; trebuie doar sa aveti incredere si sa stiti ca indiferent de cat de rau va poate parea, totul se va rezolva in timp.

Acestea sunt cele 10 lucruri de care sa va amintiti atunci cand simtiti ca totul din jur merge cat se poate de prost:

1. Viata este plina de bariere

Atunci cand simtim ca am ajuns la o rascruce, incepem sa punem la indoiala intreaga noastra calatorie pana in acel moment. Fiecare alegere pe care ati facut-o, fiecare decizie, fiecare regret, iar intrebarea pe care v-o puneti acum este: Si eu ce ar trebui sa fac acum? Ma intorc si incep din nou? Sau merg inainte?

Viata este plina de mici bariere, fiecare dirijandu-ne catre altceva mai bun. Este responsabilitatea dumneavoastra sa pasiti inainte si sa aveti incredere, indiferent cat de putin. Amintit-va mereu sa va urmati instinctul, sa acceptati toate experientele prin care treceti, fie ele bune sau rele, sa nu priviti inapoi si sa va continuati drumul pe care l-ati inceput.

2. Grijile sunt problema, nu solutia

Legea atractiei este ceva ce cu siguranta toti cunoasteti. Viata noastra actuala este rezultatul tuturor alegerilor pe care le-am facut vreodata. Daca sunteti mereu ingrijorat, sansele spun ca cel mai probabil veti atrage si mai multe situatii ingrijoratoare in viata.

Acest aspect necesita mult timp si intelegere din partea dumneavoastra; cu toate acestea, odata ce ati realizat faptul ca ceea de ce va este cel mai frica este lucrul spre care va indreptati, veti incepe sa intelegeti ca schimbarea modului de gandire si grijile mai putine in ceea ce priveste problema respectiva precum si intampinarea acesteia cu increderea gasirii unei solutii, numai asa veti invata sa rezolvati problemele mult mai usor si mai pasnic.

3. Fiti mandri! Ati ales aceasta cale cu un motiv

Amintiti-va de acea idee, de acel vis.

Ganditi-va la sentimentul pe care il simtiti atunci cand vizualizati toate posibilitatile de a face respectivul vis o realitate.

Ganditi-va la focul launtric ce v-a determinat sa va treziti din pat in fiecare dimineata cu entuziasm, nu cu frica; ganditi-va la acel moment din viitor cand va veti opri si realiza ca ati reusit, ca ati transformat ideea in ceva magic, intr-un vis, visul dumneavoastra. Asa ca fiti mandri si luati aminte de acest aspect. Veti ajunge acolo.

4. Pasiunea este chemarea dumneavoastra:

Citeste continuarea articolului aici: 10 lucruri de care sa va amintiti atunci cand simtiti ca totul din jur se ruineaza

Subiecte interesante

Aricole similare